This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Spaanse les - Handig om te weten

Spaanse les op jouw niveau

Wil je de basis van de Spaanse taal leren, of spreek je al wat Spaans maar wil je je wat meer verdiepen in de mooie taal? Dan ben je op de juiste plek aan het zoeken. Skillseeker kent namelijk verschillende taaldocenten die staan te popelen je hierbij te helpen. De docenten geven Spaanse les voor beginners en voor gevorderden. Door het aanvraagformulier in te vullen kunnen wij je op basis van jouw wensen koppelen aan de meest geschikte Spaanse docenten. Jij kiest vervolgens diegene die het best bij je past en voor je het weet begin je aan je (eerste) Spaans les.

Wat je van Spaanse les kunt verwachten

Over het algemeen kun je na een paar maanden les al een aardig gesprekje voeren in het Spaans en praten over dingen zoals het weer, de dagen van de week en activiteiten. Voor de cursus Spaans heb je lesboeken nodig, deze zitten over het algemeen niet bij de cursusprijs inbegrepen. Je hebt ze echter wel nodig om thuis te oefenen en je huiswerk te maken. Het wordt dus sterk aangeraden om deze zelf aan te schaffen. Een Spaans lesboek kost zo’n 30 euro, een kleine investering waar je veel voor terugkrijgt.

Een les Spaans duurt gemiddeld één à twee uur. Om de taal goed onder de knie te krijgen is het handig om iedere dag een paar oefeningen te doen of een aantal woordjes te leren. Zo kun je op je eigen tempo iedere dag iets bijleren en loop je niet het risico een achterstand op te lopen. Cursussen Spaans worden in groepsverband of privéles aangeboden, maar bij sommige particuliere aanbieders kun je alleen privéles krijgen. Het voordeel van privéles is dat je persoonlijke begeleiding krijgt en intensieve les waardoor je in minder tijd meer leert. Aan Spaanse groepslessen zitten ook veel voordelen, zo is het bijvoorbeeld goedkoper dan privéles en effectiever om in de groep gesprekjes en dialogen in het Spaans te oefenen. Een cursus Spaans kost per les zo’n 25 tot 30 euro. Een groepsles is meestal wat goedkoper dan een privéles. Dit bedrag wordt meestal per les of per maand berekend.

Hoe makkelijk of moeilijk is het om Spaans te leren? Hoewel je dit van tevoren natuurlijk niet precies kunt voorspellen, is Spaans voor de meeste mensen niet zo’n ingewikkelde taal. Dit komt vooral door de simpele grammatica en de woorden die op Engels of Frans lijken. Zo zullen veel Spaanse woorden je bekend voor komen, wat het makkelijker maakt om ze te onthouden of te spellen.

Waarom Spaanse les volgen?

Als je het doel hebt om vloeiend Spaans te spreken, weet je waarschijnlijk al dat dit niet vanzelf gaat en dat hier natuurlijk wel wat tijd in gaat zitten. Maar hoeveel tijd zal je hier nu precies aan kwijt zijn? Dat is een lastige vraag, want hoe snel je het Spaans oppakt hangt vooral van je eigen inzet en de hoeveelheid lessen af. Maar over het algemeen zal het ongeveer twee jaar duren voordat je vloeiend Spaans spreekt. Je leert het meest door het te doen, dus probeer zo veel mogelijk Spaans te spreken (bijvoorbeeld op vakantie).

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je de basis van de Spaanse taal leren, of spreek je het al maar wil je je wat meer verdiepen in de mooie taal? Vul dan het aanvraagformulier boven aan de pagina in en vind een leuke Spaanse taaldocent bij jou in de buurt.

Spaanse les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Lengua Vital

Godfried van Bouillonstraat 11rd, 2033NE, Haarlem

Molinos de Viento

Utrechtsedwarsstraat 13-I, 1017WB, Amsterdam

Flow Languages

Professor Lorentzweg 8, 5144NP, Waalwijk

Maas en Waal Academie

Van Heemstraweg 53, 6651KH, Druten

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star star_border 4/5
Leraar star star star star star 5/5

Prima cursus om de basis Spaans te leren. De werkvormen zijn afwisselend. Je wordt gestimuleerd om Spaans te spreken tijdens de lessen. Door de docent zijn de lessen zeer goed voorbereid. Kortom .... een aanrader!

Monica - 13/01/2016 - Voor Elemental 3

Voor expert SpaansInOost

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!