This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Russische les - Handig om te weten

Praktische informatie over je Russische les

Voordat je met je cursus Russisch begint, is het handig om een aantal dingen te weten. Bijvoorbeeld wat de moeilijkheidsgraad van het Russisch is. De meeste mensen denken dat Russisch leren bijna onmogelijk is, vanwege de vreemde tekens en de woorden die helemaal niet op het Nederlands lijken. Dit is natuurlijk wel waar, maar Russisch leren is juist heel goed mogelijk! Het is weliswaar een uitdagende taal, maar met de juiste cursus is het heel goed te doen en zal je na een half jaar al een simpel gesprek in het Russisch kunnen voeren. Afhankelijk van je eigen inzet en vaardigheid kan dit ook langer of korter duren.

Om op een effectieve manier Russisch te leren heb je een of meerdere lesboeken nodig, deze zitten echter bijna nooit bij de cursusprijs inbegrepen. Het is dus verstandig om deze van tevoren zelf aan te schaffen. Een lesboek Russisch kost gemiddeld zo’n 20 tot 30 euro, en tweedehands is dit bijna altijd wel goedkoper. Een les Russisch duurt bij de meeste aanbieders een tot twee uur, maar je kan er bijna altijd zelf voor kiezen om langer of korter les te hebben. Om op een goede en effectieve manier Russisch te leren, is het nodig om een of twee keer per week les te hebben. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om tussendoor goed te oefenen en je opdrachten te maken, zodat je altijd goed voorbereid de les in gaat en elke week iets nieuws kan leren.

De taalles Russisch wordt bijna overal in Nederland in zowel groepsverband als privéles aangeboden. Bij particuliere aanbieders kan het zijn dat je alleen privéles krijgt. Dit komt omdat er vaak te weinig cursisten zijn, of omdat er te weinig lesruimte is. Het krijgen van privéles is heel handig, omdat je op deze manier de Russische taal sneller onder de knie krijgt. Dit komt door de intensievere, persoonlijke begeleiding die je aangeboden krijgt. Als je een kleiner budget hebt en graag wilt leren in groepsverband zijn de groepslessen Russisch de beste optie voor jou. Hoeveel dit kost verschilt natuurlijk per aanbieder, maar gemiddeld kost een les Russisch 30 tot 40 euro. Groepsles is over het algemeen goedkoper dan privéles, en taalscholen zijn meestal iets duurder dan particuliere aanbieders. Het tarief van de lessen wordt meestal per les, maand of kwartaal berekend.

Als laatste wil je natuurlijk weten hoeveel tijd het in beslag neemt voordat je vloeiend Russisch kunt spreken. Hier gaat natuurlijk wel wat tijd in zitten, en het verschilt per persoon hoe lang je erover doet. Afhankelijk van je eigen inzet, je snelheid en taalvaardigheid duurt het meestal twee tot drie jaar totdat de Russische taal voldoende beheerst. Maar niet getreurd, met de juiste cursus en de juiste instelling kom jij er ook!

Zo ziet jouw les Russisch eruit

Het vinden van een geschikte Russisch leraar is vaak lang niet zo eenvoudig als het klinkt. Daarom helpt Skillseeker jou graag een handje. Het enige wat jij hoeft te doen is aan ons te vertellen hoe jij ideale Russische les eruit ziet. Denk hierbij aan de locatie. de soort les en je budget. WIj koppelen je vervolgens op basis van je wensen aan de meest geschikte docent Russisch. Ben jij ook enthousiast geworden en wil je zo snel mogelijk een geschikte cursus Russisch vinden? Vul dan het aanvraagformulier hierboven in en vind leuke en leerzame lessen Russisch bij jou in de buurt.

Russische les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!