This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Portugese les - Handig om te weten

Portugese les voor jou

Als je Portugees leren wilt, ben je natuurlijk op zoek naar een geschikte en ervaren docent Portugees. Om ervoor te zorgen dat jij de cursus gaat volgen die helemaal bij je past, gaat Skillseeker je een handje helpen. Door ons te laten weten wat je specifieke wensen zijn, aan de hand van ons aanvraagformulier, kunnen wij je koppelen aan een van onze experts. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van docenten waardoor wij jou aan de meest geschikte docent Portugees kunnen koppelen.

Handige informatie voordat je Portugees gaat leren

Een nieuwe taal leren is leuk maar ook best spannend, en het is dus handig om van tevoren een aantal dingen te weten zodat je goed voorbereid naar je eerste les toe kunt gaan. Ten eerste is het goed om te weten hoe moeilijk het nu is om Portugees te leren. Het antwoord hierop verschilt natuurlijk per persoon, maar in het algemeen wordt Portugees ervaren als een taal die uitdagend, maar overzichtelijk is. Dat wil zeggen dat het voor iedereen mogelijk is om Portugees te leren en dat de taal qua grammatica en zinsopbouw wel meevalt. Goed nieuws dus als je nog nooit Portugese les hebt gehad! Om een simpel maar goedlopend gesprekje in het Portugees te kunnen voeren, heb je ongeveer een half jaar les nodig. Afhankelijk van je taalvaardigheid en inzet kan dit echter wat langer of korter duren.

Om de Portugese grammatica, spelling en woordjes te oefenen heb je altijd wel een of meerdere lesboeken nodig. Deze zitten bijna nooit bij het lespakket inbegrepen, het is dus handig om deze van tevoren zelf aan te schaffen. Een Portugees lesboek kost gemiddeld zo’n 30 euro. Een les Portugees duurt ongeveer een tot twee uur, en om je taalskills up-to-date te houden is het voldoende om een keer per week les te hebben. Daar komt natuurlijk wel bij dat je zelf moet oefenen, het is dan ook verstandig om elke dag een kwartier tot halfuur je woordjes door te nemen en oefeningen te maken.

Een cursus Portugees wordt bij alle taalscholen in groepsles of privéles aangeboden, maar bij sommige particuliere taaldocenten kun je alleen privéles krijgen. Dit kan echter juist handig zijn, als je binnen korte tijd meer uit je lessen wil halen of wat meer persoonlijke begeleiding wil. Maar heb je een kleiner budget, vind je het gezellig om in groepsverband te leren en wil je veel gesprekjes oefenen? Dan is een groepsles Portugees ideaal voor jou. Gemiddeld kost een Portugese les zo’n 30 euro, en dit bedrag wordt meestal per les, maand of kwartaal berekend.

Daarom Portugese les

Portugees leren is misschien niet iets wat veel mensen doen, maar daardoor des te leuker! De Portugese taal is ontzettend interessant om te leren, en ook heel erg leuk. Portugees lijkt een beetje op Spaans en Italiaans, de talen bevatten veel van dezelfde woorden en de zinsstructuren lijken ook erg op elkaar. Het zal je van pas komen op vakantie, of als je nieuwe (Portugese) vrienden wilt maken. Zie je het al zitten? Vul dan het aanvraagformulier boven aan de pagina in en laat ons weten wat jij zoekt. Het kost je niets, enkel een paar minuten van je tijd. Je zult er jarenlang plezier van hebben!

Portugese les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

"Door de overtuiging dat een reis door Brazilië een boeiender ervaring zou worden na wat Portugese lessen, kwam ik bij Ozaïr terecht. Ze is een goede docent die een prettige sfeer in de lesgroep weet te creëren. Naast de taallessen heeft ze tijdens de cursus ook voldoende aandacht voor de Braziliaanse cultuur. Ze is er geboren en getogen, dus een geweldige informatiebron! Reizen door Brazilië is geweldig. En inderdaad, het helpt zeker als je daarbij de taal een beetje spreekt. Dank je wel, Ozaïr!"

Els - 23/12/2016 - Voor Paixao Brasil

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!