This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Nederlandse les - Handig om te weten

Op zoek naar Nederlandse les?

Heb je binnenkort een Nederlands examen, of wil je je skills gewoon bijspijkeren? Dan wordt het tijd voor wat extra Nederlandse les. Skillseeker verbindt jou met de meest geschikte docenten Nederlands. Aan de hand van ons aanvraagformulier laat je ons weten wat jij belangrijk vindt. Op basis hiervan koppelen wij je aan de meest geschikte docenten en kun je zelf kiezen wie het beste bij je past.

Wat je vooraf moet weten

Net zoals bij alle andere (nieuwe) skills die je wilt leren, is een geschikte leraar belangrijk. Alleen een cursus die op alle vlakken helemaal bij je past maakt dat je de taal snel oppikt. Daarom kijken wij bij Skillseeker altijd naar jouw wensen. Denk hierbij aan de locatie van je cursus, je budget en de tijd die je erin gaat stoppen. Want ondanks dat je al Nederlands spreekt, is oefenen wel belangrijk om beter te worden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je de taal nog maar net spreekt, of er gewoon veel moeite mee hebt. Dan zijn Nederlandse cursussen zeer geschikt voor jou. Je leert dan namelijk hoe je de taal uitspreekt en welke woorden je gebruikt om je uit te drukken. Je gaat dieper op de taal in en leert professioneel en correct Nederlands te spreken en schrijven. Speek je de taal al vloeiend? Dan kun jij je helemaal gaan richten op schrijven.

Waarschijnlijk heb je al veel Nederlandse les gehad, of heb je die nu op school nog steeds. Toch is dat ene uurtje per week net even te weinig om echt correct Nederlands te leren. Doordat je je tijdens je taalcursussen helemaal richt op jouw ontwikkeling en jouw vaardigheden, weet je precies waar je op kunt oefenen en waar je al goed in bent. Heb je bijvoorbeeld ook zoveel moeite met d’tjes en t’tjes? Na deze leerzame Nederlands cursus kun je de regeltjes dromen.

Het is wijs om voordat je gaat beginnen te bedenken wat voor soort les je wilt volgen. Zo kun je vaak kiezen tussen groepslessen en privélessen. Beiden hebben zo hun eigen voor –en nadelen. Een groepsles Nederlands is over het algemeen goedkoper dan een privéles en biedt de uitstekende mogelijkheid om samen met andere cursisten gesprekken te voeren. Daartegenover staat ook dat je bij privélessen meer persoonlijke aandacht krijgt, waardoor je je dus helemaal kunt richten op wat jij wilt leren. Hierdoor zal je het dan ook sneller oppakken dan wanneer je met een groep bent. Je kunt misschien al voor jezelf bedenken wat in dit geval het beste bij je past.

Voor Nederlandse cursussen heb je boeken nodig om uit te leren. Deze kosten gemiddeld rond de 20 euro. Let er daarbij wel op dat het een actueel boek is, want de taalregels willen met de jaren nog weleens veranderen. Tenzij je natuurlijk voor oud-Nederlands gaat, dan richt je je juist op de inmiddels verdrongen en vergeten woorden.

Professioneel Nederlands staat goed op je CV

Als je in Nederland bent geboren lijkt het misschien een hele vanzelfsprekende vaardigheid; beheersing van de Nederlandse taal. Toch kan je niveau bepalend zijn voor je toekomstige werkgever om je wel of niet aan te nemen. Veel werkgevers vragen dan ook expliciet naar een gevorderd niveau op gebied van de Nederlandse taal. Om deze skill met zekerheid aan je CV toe te voegen is een leuke en leerzame Nederlandse les zeker een aanrader. Ben je enthousiast geworden en wil je je Nederlands een level omhoogtillen? Vul dan vrijblijvend ons aanvraagformulier boven aan de pagina in. Dan koppelen wij onze beste expert aan jouw wensen. Wat led je?

Nederlandse les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!