This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Italiaanse les - Handig om te weten

Italiaans voor zowel beginners als gevorderden

Wil je Italiaans leren van een echte pro? Skillseeker beschikt over een breed netwerk van professionele docenten die Italiaanse les verzorgen. Zo kunnen wij jou koppelen aan de docent die het beste bij je past. Wij vragen naar jouw wensen in ons aanvraagformulier en op basis daarvan word jij gematcht aan maximaal 5 professionals. Je kunt dan vervolgens zelf kiezen voor de aanbieder die bij je past, of je nu beginner of gevorderd bent.

Wat je van Italiaanse les kunt verwachten

Om een eenvoudig gesprekje in het Italiaans te kunnen voeren, hebben de meeste leerlingen maar een paar maanden les nodig. Bij de meeste aanbieders zijn lesboeken niet inbegrepen in de prijs, maar deze zijn wel nodig om je huiswerk te kunnen maken en de grammatica of woordjes te kunnen oefenen. Het wordt dus aangeraden om je lesboeken zelf aan te schaffen, en deze kosten gemiddeld zo’n 30 euro per stuk.

Een Italiaanse les duurt gemiddeld een tot twee uur. Om de taal goed onder de knie te krijgen is het verstandig om een of twee keer per week les te krijgen. Daarnaast is het verstandig om thuis te oefenen; een kwartiertje per dag is al voldoende om de stof in je op te nemen en voorbereid naar je lessen te gaan. Veel taalscholen bieden zowel groepsles als privéles aan, maar bij sommige aanbieders kun je alleen privéles krijgen. Privéles heeft verschillende voordelen, zo is het lesprogramma helemaal samengesteld op jouw wensen en krijg je intensieve persoonlijke begeleiding. Groepsles heeft daarentegen het voordeel dat het goedkoper is en je kunt je uitspraak goed oefenen in groepsgesprekjes. Dit is dus de ideale optie als je budget kleiner is en je het leuk vindt om in groepsverband les te krijgen.

Hoeveel je les gaat kosten hangt dus af van de groepsgrootte, maar ook van de aanbieder en het aantal lesuren dat je krijgt. Gemiddeld kost een Italiaanse les rond de 30 euro, dit tarief wordt doorgaans per les of per maand berekend. Als laatste is het leuk om te weten na hoeveel tijd je vloeiend Italiaans zal kunnen spreken. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf, maar als je goed oefent en het Italiaans veel spreekt, zal je de taal na anderhalf tot twee jaar waarschijnlijk vloeiend kunnen spreken. Facile no?

Leer de prachtige taal met een Italiaanse cursus

Italiaans lijkt eigenlijk op een mix van Spaans en Frans, wat het een interessante taal om te leren maakt. Het wordt niet alleen in Italië gesproken, maar bijvoorbeeld ook in Zwitserland en zuidelijke delen van Frankrijk. Ben jij ook enthousiast geworden en wil je graag een cursus Italiaans volgen om de basis van het Italiaans te leren? Of wil je vloeiender en beter Italiaans leren spreken, lezen of schrijven? Vul dan snel een aanvraagformulier in en vind gemakkelijk een cursus Italiaans bij jou in de buurt.

Italiaanse les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!