This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Franse les - Handig om te weten

Franse les die écht bij je past

Als je op zoek bent naar een geschikte Franse les, ben je aan het juiste adres. Skillseeker kent namelijk een groot aantal professionele en ervaren taaldocenten, die staan te popelen om jou de Franse taal te leren. Jij weet vast al wat je wil leren, wat je niveau is en waar je de les wilt volgen. Dit kun je in ons aanvraagformulier doorgeven, zodat wij je vervolgens aan de meest geschikte docenten kunnen koppelen.

Belangrijke informatie omtrent je toekomstige cursus Frans

Voordat je gaat beginnen met je eerste les Frans, is het handig om een aantal dingen te weten. Ten eerste vraag je je natuurlijk af hoe moeilijk het is om Frans te leren. Frans is een leuke maar uitdagende taal om te leren, en de meeste mensen ervaren vooral de grammatica en spelling als lastig. Het verschilt echter per persoon hoe moeilijk het is om de taal te leren. Zo zijn er veel mensen die Frans makkelijker vinden dan bijvoorbeeld Engels of Duits. Frans leren is dus een uitdaging, maar wel een leuke en met een beetje inspanning is het goed te doen.

Als tweede kun je je afvragen hoeveel lessen je nodig hebt om een gesprek in het Frans te kunnen voeren. Dit is natuurlijk iets wat je niet in een of twee weken leert, het duurt gemiddeld wel een paar maanden voordat je de taal spreekt. Ook dit verschilt natuurlijk per persoon, en hangt vooral van je eigen inzet, vaardigheden en hoe snel je de taal oppakt af. Maar over het algemeen duurt dit zo’n drie tot vier maanden. Je hebt voor je cursus Frans meestal 1 of 2 lesboeken nodig, deze zitten meestal niet bij de prijs inbegrepen. Het wordt sterk aanbevolen om deze wel aan te schaffen, zodat je thuis kunt oefenen en je huiswerk kunt maken. Zo loop je niet het risico dat je vertraging oploopt of achter gaat lopen. Een lesboek Frans kost gemiddeld zo’n 30 euro. Een eenmalige investering waar je voor de rest van je leven wat aan zal hebben.

Een Franse les duurt gemiddeld een tot twee uur. Een keer per week les is voldoende om de taal te beheersen en je kennis bij te houden. Als je de taal wat sneller wilt leren, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld twee keer per week les te nemen. Natuurlijk is het wel belangrijk om thuis te oefenen. Als je voorbereid op je lessen komt en je oefeningen gemaakt hebt, zal je merken dat de les veel soepeler verloopt en je sneller nieuwe kennis oppakt. Je kunt kiezen voor groepsles of privéles Frans. Het voordeel van groepslessen is dat je gesprekjes kan oefenen met je medestudenten en is het daarnaast ook nog eens goedkoper dan privéles. Privéles is echter wel intensiever waardoor je de taal sneller zal leren. Dit komt door de persoonlijke begeleiding en meer oefening bij aandachtspunten.

Frans op je eigen niveau

Frans leren is nuttig voor je ontwikkeling, omdat het een taal is die in veel landen ter wereld gesproken wordt. Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om je talenkennis op te schroeven, je horizon te verbreden en meer te leren over de Franse taal en cultuur. Ook als je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar Frankrijk of vloeiender Frans wil spreken, is een taalcursus Frans de beste optie. Frans spreken is niet alleen leuk, het maakt reizen en werken in de Franstalige landen ook een stuk makkelijker. Wil jij ook Frans leren en ben je op zoek naar een leuke cursus? Of ken je de basis al maar wil je je verder verdiepen in de Franse taal? Vul dan het aanvraagformulier in om gemakkelijk een leuke, leerzame cursus Frans te vinden die aansluit op jouw niveau.

Franse les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!