This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Engelse les - Handig om te weten

Engelse les voor alle niveaus

Ben je op zoek naar een Engelse les om je taalskills te verbeteren? Dan ben je bij Skillseeker aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van professionele Engels docenten, aan wie wij je graag koppelen. De docenten geven Engelse les voor beginners en voor gevorderden. Door ons vrijblijvende aanvraagformulier in te vullen, kunnen wij vervolgens jouw antwoorden meenemen in het matchingproces. Je kunt daarna kiezen uit maximaal 5 matches. Zo vind je op een hele makkelijke en persoonlijke manier de Engelse les die bij je past.

Cursus Engels in een notendop

Om een gesprek in het Engels te kunnen voeren, heeft de gemiddelde leerling minimaal twee maanden nodig. Na die periode kun je al een eenvoudig gesprekje voeren, maar als je wat meer ingewikkelde onderwerpen wil bespreken heb je wel een half jaar nodig. Dit kost dus wel wat meer tijd, maar de basis van de Engelse taal hebben de meeste mensen vrij snel onder de knie. Om de cursus Engels te kunnen volgen is het verstandig om lesboeken aan te schaffen, zodat je je huiswerk kan maken en thuis oefeningen kan doen. Deze lesboeken zitten meestal niet bij het cursusgeld inbegrepen en moet je dus los aanschaffen. Een lesboek kost gemiddeld zo’n 30 euro.

Je kunt kiezen uit privéles of groepsles. Het grote voordeel van privéles is dat je persoonlijke begeleiding krijgt en dat je samen met je docent de theorie kan oppakken die je het moeilijkst vindt. Een voordeel van groepsles Engels is dat het goedkoper is, en ook dat je samen met je medecursisten gesprekjes en woordjes kunt oefenen. Hoeveel een les Engels kost verschilt per aanbieder, maar over het algemeen kost een les ongeveer 30 euro. Deze prijs wordt per les of per maand berekend. De meeste taalscholen en Engels leraren bieden een of twee uur les in de week aan, dit is voldoende om de taal te leren. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om thuis te oefenen, een kwartiertje per dag is genoeg om je taalkennis up-to-date te houden.

Het belangrijkste om te weten is natuurlijk na hoeveel lessen je vloeiend Engels kunt spreken. Ondanks dat dit per persoon verschilt, kan iedere leerling na een jaar les een goed gesprek voeren in het Engels. Door Engels te leren kun je je dus binnen korte tijd over de hele wereld verstaanbaar maken!

Engels beheersen is een must

Engels leren is erg belangrijk om te kunnen spreken. Engels is namelijk de belangrijkste wereldtaal en wordt wereldwijd gesproken. Dat betekent dat de meeste mensen Engels kunnen spreken, lezen en schrijven. Ook in het bedrijfsleven vragen steeds meer werkgevers naar je Engelse skills. Kennis van de Engelse taal is essentieel om goed te functioneren in het bedrijfsleven en mee te gaan met de moderne tijd. Dus ook als je een aantrekkelijker cv wilt, op zoek bent naar een baan bij een internationaal bedrijf of meer kans wil maken bij de sollicitatie, is een cursus Engels de oplossing.

Skillseeker is hierin de matchmaker voor jou. Het enige wat je hoeft te doen is ons te vertellen hoe jij ideale Engelse les eruitziet, dan koppelen wij jou aan een van onze experts. Vul ons aanvraagformulier bovenaan de pagina in en ontdek de mogelijkheden.

Good luck!

Engelse les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Shadi, is zeer professioneel. Het is prettig om op individueel niveau les te krijgen. Hopelijk kan ik snel het CAE examen afleggen!

Diana - 01/09/2017 - Voor Shadi Peirovi

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!