This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Duitse les - Handig om te weten

Duitse les is geschikt voor iedereen

Duits leren kan iedereen, of je nu jong, oud, beginner of gevorderde bent. Skillseeker helpt jou aan de meest geschikte Duitse les, door je te koppelen aan een docent die bij je past. Wij stellen jou een aantal vragen en op basis daarvan kunnen wij jouw koppelen aan geschikte professionals. Zo kun jij op basis van jouw wensen kiezen uit maximaal 5 potentiële taaldocenten.

Jouw Duitse taalles in het kort

Over het algemeen wordt Duits ervaren als een makkelijke taal, omdat het erg op het Nederlands lijkt qua woorden en zinsstructuur. Om een gesprek in het Duits te kunnen voeren, heb je dus maar een paar maanden les nodig (op basis van minimaal één keer per week les). Dit valt dus best mee en met een klein beetje oefening kom je al een heel eind. Om de cursus Duits te kunnen volgen heb je een of meerdere lesboeken nodig, die je zowel bij taalscholen als bij de docent of taalschool zelf aanschaft. Een lesboek Duits kost gemiddeld rond de 30 euro.

Een Duitse les duurt meestal ongeveer 2 uur, maar je kunt er bij de meeste aanbieders ook voor kiezen om korter les te hebben. Één keer per week les is genoeg om de taal goed te leren, maar daarbij is het wel belangrijk dat je thuis oefent. Om bij te blijven en de woordjes en grammaticaregels te onthouden is het verstandig om elke dag een half uurtje te oefenen. Je kunt kiezen uit privéles of groepsles. Het voordeel van privéles is dat je meer persoonlijke begeleiding en op maat gemaakt advies krijgt. Dit is ideaal voor als je binnen korte tijd de basis van de Duitse taal onder de knie wilt krijgen. Het voordeel van groepsles is dat het vaak goedkoper is, en dat je samen met je medecursisten gesprekjes kunt oefenen.

Hoeveel een les Duits kost verschilt natuurlijk per aanbieder, maar over het algemeen zal een les zo’n 40 euro kosten. Bij een groepsles Duits is dit bedrag bijna altijd wel lager, omdat groepslessen bijna altijd goedkoper zijn dan privélessen. Dit bedrag wordt meestal per les of ‘rittenkaart’ berekend, bijvoorbeeld per 10 lessen. Je betaalt dus in kleine bedragen en bent dan niet in een keer een groot geldbedrag kwijt.

Duits; een bruikbare taal

Bij Duitse les voor beginners zal je vooral de Duitse woordjes, uitspraak, spelling en basisgrammatica leren. Als je al redelijk Duits spreken en schrijven kunt, kan er dieper worden ingegaan op de grammatica en zinsstructuur. Je zal aan het Duits leren dus altijd een leuke uitdaging houden! Een nieuwe taal leren heeft heel veel voordelen, want behalve het uitbreiden van je talenkennis leer je ook op een leuke manier de cultuur van het land kennen. Verder zal je er tijdens je opleiding of werk altijd profijt van hebben en een voorsprong hebben op de rest. Het leukste is natuurlijk dat je veel meer internationale contacten krijgt als je de Duitse taal kan spreken en schrijven!

Wil jij dit ook bereiken en graag een cursus Duits volgen die bij jou past? Vul dan het aanvraagformulier in en vind een leuke en leerzame Duitse les bij jou in de buurt. Skillseeker verbindt je vervolgens aan de juiste experts, zodat jij de Duitse taal leert zoals jij wil.

Duitse les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!