This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Chinese les - Handig om te weten

Chinese les: wat moet je weten

Chinees leren is natuurlijk heel erg leuk, maar voordat je met je lessen begint is het wel handig om een aantal dingen te weten. Bijvoorbeeld: Hoe moeilijk is het om Chinees te leren? Dit is natuurlijk voor iedereen anders, omdat de een meer aanleg voor vreemde talen heeft dan de ander, maar de meeste mensen vinden Chinees een moeilijke taal. Het lijkt helemaal niet op westerse talen en door de vreemde tekens wordt lezen en schrijven nog moeilijker. Niet getreurd! Met de juiste begeleiding en oefeningen krijg jij deze taal goed onder de knie. Om een gesprek in het Chinees te kunnen voeren heb je wel een half jaar tot een jaar les nodig, hier zit dus wel wat tijd in maar daar krijg je wel veel voor terug.

Om Chinees te leren moet je bij de meeste aanbieders zelf lesboeken aanschaffen, deze kun je voor ongeveer 20 euro per stuk online kopen. Een kleine investering, waar je de rest van je leven plezier van zult hebben! Een Chinese les duurt gemiddeld een of twee uur en een keer per week les is voldoende om de taal te leren. Daarnaast is het natuurlijk raadzaam ook thuis de grammatica, spelling en woordjes te oefenen, bijvoorbeeld elke dag een kwartiertje tot een half uur. Bij taalscholen en particuliere leraren Chinees kun je zowel groepsles als privéles nemen, maar bij particulieren wordt er wel vaker privéles gegeven. Het voordeel van privéles is dat je intensieve persoonlijke begeleiding krijgt, waarbij je veel aandacht krijgt voor je eigen ontwikkeling. Het voordeel van groepsles is weer dat het goedkoper is en dat je samen met je medecursisten gesprekjes kan oefenen. Een Chinese les kost gemiddeld zo’n 40 euro, maar dit bedrag verschilt natuurlijk per aanbieder. Zo zal een les Chinees bij een taalschool meestal goedkoper zijn dan bij een particuliere leraar. Het bedrag wordt meestal per les of per maand berekent.

Als laatste wil je natuurlijk ook weten na hoeveel lessen je de taal vloeiend kan spreken. Omdat Chinees een lastige taal is, heb je hier met een keer per week les wel minimaal een jaar voor nodig. Maar dit is het natuurlijk helemaal waard als jij in China nieuwe vrienden maakt met je uitstekende taal skills!

Jouw ideale Chinese les

Een nieuwe taal aanleren is leuker en effectiever als je een taaldocent hebt met wie het klikt. Bij Skillseeker vinden wij het belangrijk dat jij een leraar Chinees vindt wiens lessen helemaal aansluiten op jouw wensen. Daar hoef je zelf weinig voor te doen, want wij kunnen je daarbij helpen. Wij hebben een grote kenniskring van ervaren en bekwame docenten Chinees die staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. Is dat moeilijk? Het antwoord is nee. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ons zo specifiek mogelijk te laten weten wat je wilt leren en op welke manier. Denk hierbij dus niet alleen aan of je groepsles of privéles wilt, maar ook aan de locatie en je budget. Boven aan de pagina vind je een vrijblijvend aanmeldingsformulier, waar je al jouw wensen kunt invullen. Op basis daarvan koppelen wij jou aan de meest geschikte docent en ga jij je leukste Chinese lessen tegemoet!

Chinese les in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!