This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Talen - Handig om te weten

Groot aanbod taallessen bij Skillseeker

Als je een andere taal wilt leren of beter wilt beheersen ben je bij Skillseeker aan het juiste adres! Bij ons vind je een divers aanbod aan taalcursussen van professionele en gerenommeerde experts. Taalles is voor iedereen geschikt, of je nu beginner bent of juist dieper in de gevorderde vorm van de taal wilt duiken. Skillseeker beschikt over een groot netwerk op gebied van taalexperts, in verschillende talen. De te leren talen vind je in het lijstje hieronder. Er zal vast iets voor je bij zitten! Skillseeker biedt de volgende taallessen aan:

Zit jouw voorkeurstaal er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen wat wij voor je kunnen betekenen. Wij zijn zeer benieuwd naar jouw specifieke wensen en helpen je graag zo goed mogelijk verder.

Taalles voor beginners en gevorderden

Of je nu een beginner of gevorderd bent, een taal leren wil je van een expert die weet waar hij het over heeft. Daarom kom je via Skillseeker in aanmerking voor cursussen op verschillende niveaus. Het is dan ook raadzaam om van tevoren te bedenken voor jezelf welk niveau je beheerst. Zo kunnen wij je aan de meest geschikte taaldocent koppelen en leer je precies wat jij wilt leren. Skillseeker houdt van skills, of je die nu wilt leren of aan anderen leert. Daarom brengen wij jou met alle liefde in contact met de taalexpert die op jouw wensen aansluit.

Skillseeker selecteert taalexperts op kwaliteit en ervaring, door heel Nederland. Vul ons aanvraagformulier vrijblijvend in, dan koppelen wij jou aan de meest geschikte docent zodat jij de taal leren gaat precies zoals jij dat wilt.

Talen in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!