This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt het?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Skillseeker zorgt voor contact met de juiste experts.
2
Ontvang voorstellen van relevante aanbieders
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en inhoud
3
Kies een aanbieder
Aan de slag. Veel plezier!

Talen - Handig om te weten

Taalcursussen

Wil je een nieuwe taal leren of een taal beter beheersen? Dan ben je bij Skillseeker op het juiste adres. Bij ons vind je een divers aanbod aan taalcursussen van diverse gerenommeerde taalinstituten.

Zo kun je bij ons een cursus Italiaans boeken bij StudioLingua en AltraItalia of Spaans leren bij Molinos de Viento en SpaansInOost. Ook hebben we leuke Engelse lesprogramma’s en kampen voor kinderen bij Engels voor Bengels en Happy To Be Team.

Taalcursussen voor beginners en gevorderden

In ons aanbod hebben we cursussen op verschillende niveaus. Als je voor het eerst een taal wilt leren hebben we basiscursussen of beginnerscursussen (vaak niveau A of 1). Heb je de basis van een taal al onder de knie en wil je je verder ontwikkelen? Kies dan voor een gevorderde taalcursus, zoals Business English Advanced of Spaans Intermedio 3.

Vaak zijn er bij de cursussen voor gevorderden vereisten om deel te nemen, zoals een eerder behaald certificaat voor een basiscursus. Dit kan verschillen per taalinstituut. Op erk.nl kun je voor verschillende talen en onderdelen testen welk niveau van het Europees Referentiekader je hebt.

Geselecteerde aanbieders

Ook leuk om te doen!

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

Talen homepage-cities-list-title

Meer categorieën

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!