This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Drumles - Handig om te weten

Leer drummen van de beste professionals

Via Skillseeker vind je beste drumleraren door heel Nederland. Om ervoor te zorgen dat we de beste drumles voor jou vinden, is het van belang dat je jouw behoeften goed aangeeft. Hoe lang ben je bereid te reizen? Hoeveel wil je maximaal uitgeven aan het volgen van de drumlessen? En hoeveel jaar ervaring heb je al? Dit zijn voorbeelden van vragen die we gebruiken om jou te matchen met de ideale docent voor jou. Daarbij bieden we drumles aan op verschillende niveaus:

  • Voor beginners
  • Voor gevorderden
  • Voor kinderen

Duizenden consumenten vinden maandelijks hun ideale muziekdocent via Skillseeker. Wacht niet af, vul je aanvraag in en ontwikkel je skills!

Drumles: handig om vooraf te weten

Wij krijgen vaak de vraag hoe moeilijk het is om drummen te leren. Dit verschilt per persoon en hangt af van je motivatie. Maar in het algemeen is het niet heel moeilijk om drummen onder de knie te krijgen, mits je gevoel voor ritme hebt.

Als je drumles wilt, wordt in de meeste gevallen van je verwacht een eigen drumstel te hebben. Dit is namelijk nodig om zelf thuis te kunnen oefenen, en voorbereid naar je drumles te gaan. De kwaliteit van een drumstel bepaalt de prijs, maar een drumstel van redelijke kwaliteit is te verkrijgen vanaf ongeveer 300 euro.

Een drumles duurt gemiddeld een uur, maar soms kun je er ook voor kiezen om een half uur les te nemen. Om het drummen goed onder de knie te krijgen is het aan te raden minimaal een keer per week les te hebben, en om de techniek te oefenen is het ideaal om elke dag minimaal een kwartier te oefenen.

Drumles wordt door muziekscholen aangeboden in groepslessen en privélessen. Bij de meeste particuliere drumdocenten kun je alleen privéles krijgen. Hoeveel een les kost verschilt per aanbieder, maar over het algemeen is een prijs tussen de 20 en 35 euro per les normaal.

Tegenwoordig zijn er twee soorten drumstellen, namelijk het elektrische drumstel en het akoestische drumstel. Bij elektrisch drummen slaat de drummer op ‘pads’ en maakt dit weinig tot geen geluid. De slag wordt via een elektrische puls omgezet in een echt drumgeluid. Het voordeel van een elektrisch drumstel is dat je rustig thuis kunt oefenen zonder de buren wakker te houden of overlast te veroorzaken, je kunt zelf instellen hoe hard het geluid klinkt.

Enthousiast geworden? Vraag dan nu offertes op!

Drumles in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!