This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

DJ Cursus - Handig om te weten

Skillseeker biedt de DJ-cursus die bij jou past

Ben je op zoek naar een vette DJ-cursus? Skillseeker heeft hiervoor de juiste experts voor jou, die jou graag alles willen leren over het DJ vak. Voordat wij je kunnen koppelen aan een van onze experts willen we door middel van een aantal gerichte vragen goed begrijpen waarnaar je precies op zoek bent. Zo bieden wij DJ-cursussen aan voor verschillende doelgroepen:

  • Voor beginners
  • Voor gevorderden
  • Voor kinderen

Het maakt dus niet uit wat je niveau is, voor iedereen is er wel een gepaste match. Naast je niveau is het ook belangrijk om voor jezelf te bepalen waar je de cursus zou willen volgen. Moet het in de buurt van huis zijn of ben je bereid om te reizen? Doordat wij om verschillende wensen vragen, kunnen wij zo nauwkeurig mogelijk bepalen welke DJ-leraar het beste bij je past.

Bepaal wat voor DJ jij wilt zijn

Voordat je gaat beginnen met je (eerste) DJ-workshop weet je misschien al welke muziekrichting je op wilt. Er zijn tal van muziekgenres waar jij mee gaat mixen, maar het is altijd goed om van tevoren te bedenken met welke muziek je het liefst werkt. Voorbeelden van muziekstijlen waaraan je kunt denken zijn trance, dance of deephouse. Verzamel dus alvast wat muziek als je dat nog niet gedaan hebt, dan kun je dit als input meegeven voor de DJ-cursus.

Er zijn ontzettend veel populaire DJ’s, allemaal uniek op hun eigen manier. Om een cursus te vinden die het meest bij je past is het wijs om voor jezelf te kijken waar jij jezelf het meest in kunt vinden. Denk bijvoorbeeld aan radio DJ’s, als je bij een radiostation zou willen presenteren en draaien. Wil je liever mixen zoals de beroemde Armin van Buuren of Martin Garrix? Dan is een Mix DJ cursus meer iets voor jou. Meer gericht op feesten en partijen zou je ingehuurd kunnen worden als Party Jock of plaatjesdraaier. Ga je liever op de vintage-tour? Dan ben jij een echte Turntablist. Je leert dan te scratchen en maakt muziek door ritmische bewegingen te maken met platen.

Leer draaien van de beste DJ's

Zie jij jezelf in een van de bovenstaand genoemde beroepen of wil je blanco de DJ wereld ontdekken? Laat ons dan specifiek weten wat je wilt leren en wat je wensen daarbij zijn. Dit kun je doen door ons aanvraagformulier in te vullen, boven aan de pagina. Wij weten zeker dat jij binnenkort helemaal tevreden achter je draaitafel staat!

DJ Cursus in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5

Mijn zoon Mats (8) heeft hier een DJ workshop gedaan. Erg leuk met veel uitleg en vooral zelf doen. Het leukste was dat hij zelf zijn favoriete muziek mocht remixen.

Mats Schevernels - 03/02/2017 - Voor DJ school Amsterdam Noord


Alle star star star star star 5/5

Ik heb een flink aantal advieslessen gevolgd voor produceren en heb heel veel kunnen leren. HoB heeft duidelijk de kennis en ervaring in huis om die adviezen te geven. Het is een keurige nieuwe compacte studio die goed bereikbaar is. En de prijs is in vergelijking met andere cursussen die online te vinden zijn heel schappelijk, zeker omdat het één op één lessen zijn zodat het advies op jouw situatie afgestemd kan worden en je echt jouw vragen kan stellen. Al met al, ik ben zeer tevreden :)

Pascal - 25/01/2016 - Voor House of Beats


Alle star star star star star 5/5

Ik had een DJ workshop cadeau gedaan aan mijn vriend Dick (32). Sam is heel enthousiast en alle facetten van het DJ-en kwamen uitgebreid aan bod. Van Traktor op de laptop tot vinyl en op een Pioneer set zoals vaak in de clubs te zien is. Het was ook heel cool om zelf aan de knoppen te zitten, Dick kwam erachter dat hij skills heeft :) Een hele leuke ervaring om op deze manier een eerste kennismaking te hebben met het DJ-en.

Ilse Stallinga - 12/03/2017 - Voor DJ school Amsterdam Noord

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!