This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt het?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Skillseeker zorgt voor contact met de juiste experts.
2
Ontvang voorstellen van relevante aanbieders
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en inhoud
3
Kies een aanbieder
Aan de slag. Veel plezier!

Kids - Handig om te weten

Muziekles voor kinderen

Het is voor kinderen ontzettend leuk en leerzaam om op jonge leeftijd al een instrument te leren spelen. Kinderen pakken de theorie het snelst op, en de muzieklessen bieden ze een leuke hobby en een kans om de wereld van muziek en instrumenten te leren kennen. Daarnaast is muziekles de ideale manier om het gehoor, ritmegevoel en samenspel van uw kind te ontwikkelen. De lessen worden individueel of in groepsverband aangeboden, en geheel aangepast aan het niveau van het kind. Daarnaast is er tijdens de lessen aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling en interesses van de kinderen en kunnen ze spelenderwijs hun vaardigheden ontwikkelen. De muzieklessen worden voor bijna elk instrument wel aangeboden, waardoor er een ruime keuze is en uw kind zelf kan proberen welk instrument hij of zij leuk vind. Daarnaast worden er vanuit de muziekschool vaak proeflessen en open dagen aangeboden, zodat er alvast wat instrumenten geprobeerd kunnen worden voordat er een keuze gemaakt wordt.

Privé muziekles

Er worden ook privélessen aangeboden voor kinderen die extra persoonlijke aandacht nodig hebben of in een kortere tijd een hoger niveau willen bereiken. Het instroomniveau varieert van beginnend tot gevorderd, er worden dus lessen op maat aangeboden. Niet alleen muziekscholen, maar ook particuliere muziekleraren bieden hun lessen aan. Het grootste voordeel van lessen bij een particulier is dat het vaak goedkoop is, en dicht in de buurt zit. Daarnaast kan u ervoor kiezen of u de leraar naar u toe wil laten komen of dat uw kind naar de leraar toe gaat.

Muziekles goed voor ontwikkeling kind

Onderzoek wijst uit dat kinderen die al op jonge leeftijd een instrument leren spelen goed leren luisteren, en daarnaast wordt door muzieklessen te volgen het sociaal gedrag van het kind gestimuleerd. Ook wordt door muziekles de intelligentie van het kind verbeterd en eventuele concentratieproblemen verminderd. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de kinderen plezier krijgen in het muziek maken, en dat zal met deze lessen zeker lukken! Wil uw kind graag een instrument leren of wilt u particuliere aanbieders vinden in de buurt? Laat een aanvraag achter en vind snel de beste muziekles voor je kind!Geselecteerde aanbieders

Ook leuk om te doen!

Reviews


Alle star star star star star_half 4.5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star_border 4/5
Leraar star star star star star 5/5

Heel sympathieke zangdocent, leer veel van haar. Zij kijkt en luisterd heel goed, geeft goede adviezen, en heel is heel pedagogisch!

Zangles bij Deborah Liever - 11/01/2016 - Voor Zangles in Amsterdam-Zuid.

Voor expert Plons Muziek! Zingen van 0- 80, diverse locaties in Noord-Holland.


Alle star star star star star 5/5

Super muziekschool. Ik heb mijzelf via Skillseeker in geschreven en ik heb super lessen bij Muziekschool Eindhoven. Ik heb eerder les gehad bij andere muziekscholen, maar hier helpen ze me echt bij wat ik graag wil leren. Aanrader!

Lisa Coppers - 28/02/2017 - Voor Muziekschool Eindhoven


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Het is een gezellige kleinschalige cursus. Ik vind het heel leuk om iets met muziek te doen met mijn kleintje. Onverwacht leuk vond ik het om te zien hoe zijn interactie is met de andere kinderen en hoe hij zich beweegt in een 'vreemde' omgeving!

Anoniem - 06/02/2016 - Voor Muziek op schoot - 0 tot 4 jaar in Amsterdam-Zuid.

Voor expert Plons Muziek! Zingen van 0- 80, diverse locaties in Noord-Holland.

Kids homepage-cities-list-title

Meer categorieën

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!