Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacy beleid.

Akkoord

Hoe werkt het?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Skillseeker zorgt voor contact met de juiste experts.
2
Ontvang voorstellen van relevante aanbieders
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en inhoud
3
Kies een aanbieder
Aan de slag. Veel plezier!

Muziek - Handig om te weten

Muziekles

Sta je altijd te zingen onder de douche? Zit je op de tafel te trommelen tijdens een vergadering? Of wil jouw kind later een beroemde popster worden? Zoek en boek dan de beste muziekles voor elke leeftijd bij Skillseeker.

Op Skillseeker staat een groot en breed aanbod aan muzieklessen. Je kunt bijvoorbeeld allerlei verschillende instrumenten uitproberen bij proeflessen en open dagen op de muziekscholen. En als je kiest voor een workshop djembé, laat je je helemaal gaan op dit Afrikaanse slaginstrument en leer je snel de leukste ritmes. Ook zijn er voor de nieuwe Tiësto’s en Hardwells de beste DJ-cursussen. Zo kun je een week intensief les over verschillende beats krijgen, of in meerdere weken de basis leggen voor je producercarrière.

Ook voor zangers in de dop zijn er lessen voor alle niveaus: voor beginners, gevorderden, en degenen die professioneel singer-songwriter willen worden. Als je liever wilt leren over muziekgeschiedenis en muziektheorie kun je ook terecht. De docenten van de muziekscholen op Skillseeker zijn allen professioneel opgeleid en ervaren in het muziekonderwijs.

Muziekles voor alle leeftijden

Muziek maken is voor iedereen geschikt, het maakt niks uit hoe oud je bent! Daarom zijn op Skillseeker muzieklessen voor alle leeftijden te vinden: van zingen voor zwangere vrouwen tot muziekles met je kind op schoot. Ook voor muziektheater is er voor iedereen wat te vinden, zoals bij het Podium Westerdok. Er is koor voor jong en oud, DJ-les voor kinderen en volwassenen en er zijn percussieworkshops voor alle leeftijden.

Kortom: op Skillseeker vind je muziekles voor iedereen die zin heeft om muziek te maken!

Geselecteerde aanbieders

Muzehof Centrum voor de Kunsten

Coehoornsingel 1, 7201AA, Zutphen

iDJ COLLEGE

Weteringkade 169, 3826AW, Amersfoort

Beatmixen.nl

Eindhovensingel 286, 6844CT, Arnhem

DJ2BE

Binckhorstlaan 36, 2516BE, Den Haag

PopScool Enschede

Smutsstraat 9-1, 7551HM, Hengelo


Ook leuk om te doen!

Reviews


Alle star star star star star 5/5

Mijn zoon Mats (8) heeft hier een DJ workshop gedaan. Erg leuk met veel uitleg en vooral zelf doen. Het leukste was dat hij zelf zijn favoriete muziek mocht remixen.

Mats Schevernels - 03/02/2017 - Voor DJ school Amsterdam Noord


Alle star star star star star 5/5

Super muziekschool. Ik heb mijzelf via Skillseeker in geschreven en ik heb super lessen bij Muziekschool Eindhoven. Ik heb eerder les gehad bij andere muziekscholen, maar hier helpen ze me echt bij wat ik graag wil leren. Aanrader!

Lisa Coppers - 28/02/2017 - Voor Muziekschool Eindhoven


Alle star star star star star 5/5

Ik had een DJ workshop cadeau gedaan aan mijn vriend Dick (32). Sam is heel enthousiast en alle facetten van het DJ-en kwamen uitgebreid aan bod. Van Traktor op de laptop tot vinyl en op een Pioneer set zoals vaak in de clubs te zien is. Het was ook heel cool om zelf aan de knoppen te zitten, Dick kwam erachter dat hij skills heeft :) Een hele leuke ervaring om op deze manier een eerste kennismaking te hebben met het DJ-en.

Ilse Stallinga - 12/03/2017 - Voor DJ school Amsterdam Noord

Muziek in meer steden

Meer categorieën

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!