This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Vlees - Handig om te weten

Vleesworkshop

Hou jij van vlees, barbecueën en grillen? Dan is een vleesworkshop echt iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je hoe je verschillende vleessoorten moet marineren, bakken en grillen. Ideaal voor in het barbecue seizoen, of elke andere tijd van het jaar want als je een echte vleesliefhebber bent kan vlees altijd. De vleesworkshop is leuk voor mensen van alle leeftijden, en het maakt niet uit of je al ervaring hebt met vlees bereiden. Het enige waar het tijdens de workshop om gaat is de liefde voor vlees, en verder is er dus helemaal geen voorkennis, ervaring of leeftijd voor nodig! De Vleesworkshop is onder andere heel erg leuk als bedrijfsuitje, samen met vrienden of als vrijgezellenfeest. Deze workshop maakt kortom van elke gelegenheid een feestje en een onvergetelijke activiteit voor jong en oud. Er valt tijdens de vleesworkshop heel veel te leren, bijvoorbeeld hoelang je een biefstuk moet bakken om hem perfect medium rare te krijgen. Of hoe je ervoor zorgt dat het vlees niet uitdroogt en de lekkere smaak behoud tijdens het barbecueën of grillen. En wat dacht je bijvoorbeeld van de verschillende soorten marinades, welke marinade bij welke vleessoort past en hoe je deze bereid? Dit alles leer je tijdens de vleesworkshop.

Een vleesworkshop is leerzaam en lekker

Een vleesworkshop is dus heel leerzaam en een must voor iedereen die van vlees houd. Maar daarnaast is de workshop natuurlijk ook heel lekker, want er moet veel geproefd worden en je zal na afloop natuurlijk alle kans krijgen om je eigen stukje vlees te proeven. Hierdoor zal je meteen merken dat de vleesworkshop je vlees veel lekkerder maakt, en je barbecue skills naar een hoger niveau getild worden. Handig in de zomer tijdens het barbecueën, tijdens tuinfeesten of om indruk te maken op je date! Ben jij een echte vleesliefhebber en wil je samen met je vrienden, collega’s of familie alles leren over de bereiding van vlees? Vul dan een aanvraagformulier in en vind snel en gemakkelijk de beste vleesworkshop bij jou in de buurt.Vlees in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Het Kook College Wijchen

Edisonstraat 1, 6604BT, Wijchen

House Of Cooking

Turfsingel 18, 9712KR, Groningen

Amsterdam Art Center

Donauweg 23, 1043AJ, Amsterdam

LaSanne

Boterdiep 69-1, 9712LK, Groningen

Ab's Cookery

Jeanne d'Arclaan 13, 1183AX, Amstelveen

Kookstudio Dennis Leeuw

Haarlemmer Houttuinen 535, 1013GM, Amsterdam

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Samen met mijn dochter Marit jullie kookworkshop beleefd en wij waren zeer enthousiast na afloop.Keuze van gerechten,uitleg en materialen voor de bereiding hebben ons leerzame en gezellige kookuurtjes gebracht.Dank !!!!en wij zeggen dit voort.Groetjes van Monique en Marit Dekker uit Bergen NH.

Monique Dekker - 03/10/2016 - Voor Kookworkshop Puur Piemonte

Voor expert Kookschool Keizer Culinair


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Jarenlang de donderdag onder bezielende leiding van Zoë en Katie in de keuken gestaan. Helaas door verhuizing naar buitenland niet meer mogelijk. Zeer goede herinneringen aan menu keuze, kookbegeleiding en vooral gezamelijk eten van de bereidde maaltijden, met als kers op de taart de kerstdiners, top!

Jeroen - 09/10/2015 - Voor Kinderkookles in de herfstvakantie

Voor expert Kookstudio De Laurier


Alle star star star star star 5/5

De een na de andere collega komt ons bedanken voor het geslaagde uitje, ze zijn allemaal erg enthousiast! Leuk om te horen dat jullie dat ook zo hebben ervaren. Nogmaals dank voor de gezellige avond, de fijne begeleiding en de overheerlijke recepten

Bianca Evers - 09/12/2015 - Voor Kookstudio Dennis Leeuw

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!