This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Marokkaans - Handig om te weten

Marokkaanse kookcursus

Een Marokkaanse kookcursus volgen is heel leuk als je eens iets nieuws wil proberen, je eigen recepten een beetje zat bent of een andere kookcultuur wil leren kennen. De Marokkaanse keuken is namelijk heel divers en heel erg lekker! De maaltijd is een belangrijk onderdeel van de dag in Marokko, en er is dus heel veel te leren over de interessante gebruiken en gerechten van de Marokkaanse keuken. Tijdens de kookcursus zal je dus niet alleen leren hoe je de lekkerste Marokkaanse gerechten maakt, maar ook welke tradities erbij horen en op welk moment van de dag het gerecht volgens de traditie opgediend wordt. Naast de bekende gerechten zoals couscous en de tajineschotel zal je tijdens de Marokkaanse kookcursus ook gerechten als het Marokkaans brood en Marokkaanse stoofpotjes leren maken. De Marokkaanse keuken is wereldwijd populair, en waarom dit zo is zal je tijdens de kookcursus meteen proeven. Door het gebruiken van veel verschillende kruiden, altijd aandacht te schenken aan de presentatie en verse ingrediënten te gebruiken zetten liefhebbers van het Marokkaanse eten altijd een superlekkere en gezonde maaltijd op tafel.

Leer de Marokkaanse eetcultuur kennen

Een Marokkaanse kookcursus volgen is niet moeilijk, en door te weten hoe je de verschillende kruiden moet gebruiken en hoe je de gerechten op de juiste manier klaarmaakt zal je binnen korte tijd al de lekkerste Marokkaanse gerechten klaar kunnen maken. Het leuke van Marokkaans leren koken is dat je altijd voldoende te eten hebt, ook als er gasten langskomen. In de Marokkaanse eetcultuur is het namelijk normaal en goed mogelijk om op een goedkope manier grote porties te koken, lekker voor je gasten en voor je portemonnee dus! Tijdens de Marokkaanse kookcursus zal je niet alleen leren hoe je de Marokkaanse gerechten zelf maakt, maar mag je natuurlijk ook zo veel proeven als je wil en je eigen gerecht mee naar huis nemen. De cursus is dus niet alleen leerzaam, maar ook lekker. Ook is de cursus heel leuk om samen te doen met vrienden, familie, collega’s of met je partner als romantisch en origineel uitje. Wil jij ook leren hoe je zelf de lekkerste Marokkaanse gerechten maakt? Of wil je meer leren over de Marokkaanse eetcultuur en de verschillende gebruiken en tradities? Vul dan een aanvraagformulier in en vind de leukste Marokkaanse kookcursus bij jou in de buurt!Marokkaans in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Het Kook College Wijchen

Edisonstraat 1, 6604BT, Wijchen

Amsterdam Art Center

Donauweg 23, 1043AJ, Amsterdam

LaSanne

Boterdiep 69-1, 9712LK, Groningen

Ab's Cookery

Jeanne d'Arclaan 13, 1183AX, Amstelveen

Kunst&Kook

Blankenstraat 378-A, 1018SK, Amsterdam

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Samen met mijn dochter Marit jullie kookworkshop beleefd en wij waren zeer enthousiast na afloop.Keuze van gerechten,uitleg en materialen voor de bereiding hebben ons leerzame en gezellige kookuurtjes gebracht.Dank !!!!en wij zeggen dit voort.Groetjes van Monique en Marit Dekker uit Bergen NH.

Monique Dekker - 03/10/2016 - Voor Kookworkshop Puur Piemonte

Voor expert Kookschool Keizer Culinair


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Jarenlang de donderdag onder bezielende leiding van Zoë en Katie in de keuken gestaan. Helaas door verhuizing naar buitenland niet meer mogelijk. Zeer goede herinneringen aan menu keuze, kookbegeleiding en vooral gezamelijk eten van de bereidde maaltijden, met als kers op de taart de kerstdiners, top!

Jeroen - 09/10/2015 - Voor Kinderkookles in de herfstvakantie

Voor expert Kookstudio De Laurier


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star star_border 4/5
Leraar star star star star star 5/5

Snijden, uitbenen en bereiden, alles kwam aan bod. Het ree was prachtig, de kennis en kunde eerste klas. Alles werd duidelijk getoond en de dappersten konden met de scherpe messen aan de gang. Opvallend trouwens hoe weinig je het mes hoeft te gebruiken om een volledig dier tot herkenbare slagersproducten te verwerken. Direct een anatomische les :) De beste stukken vlees (zit er slecht vlees aan een ree?) werden heerlijk klaargemaakt met de nodige tips voor thuis. Ondersteund met een eerlijke aardappelpuree, bloemspruitjes en wat friszoet fruit was het feestmaal compleet. Het suddervlees, maar ook de botten gingen mee naar huis voor stoverij en fond. Top dus, leuk gezelschap! Tip aan toekomstige cursisten? Neem wat contant geld mee om bijvoorbeeld een stuk wildpastrami of paté te kunnen kopen.

Anoniem - 28/01/2016 - Voor Workshop Wild van Wild

Voor expert Kookstudio De Laurier

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!