This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Krokettenworkshop - Handig om te weten

Krokettenworkshop

Altijd al willen weten hoe kroketten gemaakt worden en hoe je deze zelf kan maken? Of zoek je nog een leuk bedrijfsuitje? Dan is de krokettenworkshop de leukste activiteit! Deze interessante workshop komt misschien niet als eerste bij je op, maar is zeker een originele manier om alles over kroketten te weten te komen. De kroket is namelijk echt een oerhollands product, en Nederlanders zijn er trots op. Bij de krokettenworkshop leer je alles over verschillende soorten kroketten en hoe je deze moet maken, en maak je uiteraard (samen met je team) ook je eigen kroketten. Een hele leuke en lekkere workshop dus! Maar ook voor kinderen is dit een leuke workshop om zelf kroketten te maken en na de workshop lekker te eten. De krokettenworkshop is dus een geweldige ervaring voor jong en oud, en zal jou en je groep veel plezier en vermaak geven. Naast het kroketten maken zal je ook wat achtergrondinformatie krijgen zoals het ontstaan van de kroket en de verschillende soorten kroketten. De kroket is namelijk al best oud (het eerste recept voor de kroket stond in een receptenboek uit 1851). In Frankrijk bestaat de kroket (in het Frans Croquet genoemd) echter nog veel langer, maar ondanks dat vinden veel Nederlanders dat de kroket echt een nationaal Nederlands gerecht is. Maar hoe dan ook, de kroket is nergens ter wereld zo populair als in Nederland.

Een krokettenworkshop is gezellig en goed voor de teamspirit

Deze en heel veel andere interessante feitjes hoor je allemaal tijdens de krokettenworkshop. Heel leuk en leerzaam dus, en daarnaast natuurlijk heel gezellig. Kroketten maken is namelijk niet moeilijk en is dus voor iedereen geschikt: jong en oud, ervaring of geen ervaring. Tijdens de krokettenworkshop staat plezier voorop en zal je er altijd leuke, grappige en lekkere herinneringen aan overhouden. Daarnaast is het natuurlijk ook heel goed voor de teamspirit! Ben jij enthousiast geworden en wil je samen kroketten leren maken en alles te weten te komen over dit lekkere Hollandse product? Vul dan een aanvraagformulier in en vind een gezellige krokettenworkshop bij jou in de buurt.


Krokettenworkshop in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Kookpunt Houtvennen

Houtvennen 1, 5408TZ, Volkel

Koken & Proeven

Molenweg 37d, 1766HM, Wieringerwaard

Kookstudio 't Kookhuysch

van Ryckevorselstraat 12, 5175AN, Loon op zand

Stichting Kroket

Aalsmeerweg 36, 1056AK, Amsterdam

De Kookklas

Dotterbloemstraat 75, 7531TB, Enschede

Kook- en Proefstudio Den Haag

Haverkamp 222, 2592BM, Den Haag

Bastronomie

't Voortje 13, 5731PP, Mierlo

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Samen met mijn dochter Marit jullie kookworkshop beleefd en wij waren zeer enthousiast na afloop.Keuze van gerechten,uitleg en materialen voor de bereiding hebben ons leerzame en gezellige kookuurtjes gebracht.Dank !!!!en wij zeggen dit voort.Groetjes van Monique en Marit Dekker uit Bergen NH.

Monique Dekker - 03/10/2016 - Voor Kookworkshop Puur Piemonte

Voor expert Kookschool Keizer Culinair

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!