This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

BBQ Workshops in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5

Namens ons allemaal wil ik jou en je team heel hartelijk bedanken voor het geweldige diner dat jullie voor ons hebben verzorgd. Mede door jullie inbreng hebben we een heel geslaagd weekend gehad. Je kunt mijn ouders niet gelukkiger maken dan door alle kinderen, kleinkinderen en aanhang bij elkaar te brengen en een gezellige tijd met elkaar te laten hebben. Goed eten hoort daar ook bij. Door het diner op locatie te regelen is het veel intiemer. Daarnaast is het ook nog zo dat mijn moeder veel mist als er veel omgevingsgeluiden zijn (wat in een restaurant toch vaak het geval is). Het menu was een groot succes en de schalen zijn nog net niet uitgelikt. Je medewerkster Polly heeft alles perfect geregeld en ik weet zeker dat ze die waardering op de dag zelf ook wel heeft meegekregen. Dus al met al een groot succes, waarvoor nogmaals hartelijk dank.

Erik - 14/12/2017 - Voor Birgit Flüg, kok-aan-huis


Alle star star star star star 5/5

Hai Birgit, Ja daar zijn we weer, Wij hebben een fabelhaftig fijne huwelijksreis achter de rug, Dank je wel! Wij hebben nog erg veel fijne reacties gekregen over ons bruilofstfeest en ooh wat hebben ze ook genoten van het eten. Erg veel complimenten over gehad, dus bij deze stuur ik die nog door. Blij te horen dat jullie het ook prettig vonden om te doen :-)

Joan en Rob - 14/12/2017 - Voor Birgit Flüg, kok-aan-huis


Alle star star star star star 5/5

Dank voor jullie heerlijke kookkunsten en het zeer aangename smaakpalet en aanwezig zijn. Ook de salades en zo vielen in goede aarde bij ons allemaal. En het brood was top! Wat een verwennerij! En mij heeft dat heel veel tijd gescheeld, waardoor er meer tijd was voor de gasten. Alhoewel, het was een pittig maar ook gezellig familieweekend. Ik heb ze vrolijk uitgezwaaid zondagmiddag. Voorlopig even bijkomen. Nogmaals, wij vonden het heerlijk en julie moeten maar een restaurant openen in het Groningse. Hartelijke groet en tot de volgende ontmoeting!

de 'Molenaartjes' - 14/12/2017 - Voor Birgit Flüg, kok-aan-huis

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!