This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een dag voorstellen van maximaal 5 geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Oosters in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Ook leuk om te doen!

Reviews


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Samen met mijn dochter Marit jullie kookworkshop beleefd en wij waren zeer enthousiast na afloop.Keuze van gerechten,uitleg en materialen voor de bereiding hebben ons leerzame en gezellige kookuurtjes gebracht.Dank !!!!en wij zeggen dit voort.Groetjes van Monique en Marit Dekker uit Bergen NH.

Monique Dekker - 03/10/2016 - Voor Kookworkshop Puur Piemonte

Voor expert Kookschool Keizer Culinair


Alle star star star star star 5/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star 5/5
Leraar star star star star star 5/5

Jarenlang de donderdag onder bezielende leiding van Zoë en Katie in de keuken gestaan. Helaas door verhuizing naar buitenland niet meer mogelijk. Zeer goede herinneringen aan menu keuze, kookbegeleiding en vooral gezamelijk eten van de bereidde maaltijden, met als kers op de taart de kerstdiners, top!

Jeroen - 09/10/2015 - Voor Kinderkookles in de herfstvakantie

Voor expert Kookstudio De Laurier


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star star_border 4/5
Leraar star star star star star 5/5

Snijden, uitbenen en bereiden, alles kwam aan bod. Het ree was prachtig, de kennis en kunde eerste klas. Alles werd duidelijk getoond en de dappersten konden met de scherpe messen aan de gang. Opvallend trouwens hoe weinig je het mes hoeft te gebruiken om een volledig dier tot herkenbare slagersproducten te verwerken. Direct een anatomische les :) De beste stukken vlees (zit er slecht vlees aan een ree?) werden heerlijk klaargemaakt met de nodige tips voor thuis. Ondersteund met een eerlijke aardappelpuree, bloemspruitjes en wat friszoet fruit was het feestmaal compleet. Het suddervlees, maar ook de botten gingen mee naar huis voor stoverij en fond. Top dus, leuk gezelschap! Tip aan toekomstige cursisten? Neem wat contant geld mee om bijvoorbeeld een stuk wildpastrami of paté te kunnen kopen.

Anoniem - 28/01/2016 - Voor Workshop Wild van Wild

Voor expert Kookstudio De Laurier

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!