This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Creatief - Handig om te weten

Groot aanbod creatieve workshops

Heb je zin om iets creatiefs te doen maar weet je niet precies wat? Wil je beter leren tekenen of schilderen? Of heb je laatst een goede, dure camera gekocht, maar heb je geen idee hoe je nu eigenlijk goede foto’s maakt? Kijk dan in het aanbod van creatieve workshops van Skillseeker.

Er zijn fotoworkshops of cursussen voor bijvoorbeeld schilderen, interieurstyling, knutselen, handwerken en naaien. In de cursussen van Stichting Buurtwerkplaatsen kun je leren lassen met verschillende technieken, brandschilderen, houtbewerken of tekenen met je rechter hersenhelft. Wil je liever met groot materiaal werken, kies dan voor beeldhouwen of steenhakken. Als je geïnteresseerd bent in fotografie kun je van alles vinden: van portretfotografie tot fotograferen met je smartphone en van reportages maken tot fotobewerking. Ook als je liever met bewegend beeld werkt zijn er talloze filmworkshops, zowel bewerking als acteren. Er zijn visagieworkshops, maar ook lessen waarin je je eigen cosmetica maakt. En ook als je interesse hebt in de verhalen achter bijvoorbeeld kunst, architectuur of literatuur kun je bij Skillseeker de juiste lezing, excursie of analysecursus vinden. Voor feestdagen kun je speciaal aanbod vinden, zoals een kerstkrans maken, en ook voor de seizoenen en schoolvakanties zijn allerlei extra creatieve cursussen en workshops te boeken op Skillseeker.

Creatief in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star_border star_border 3/5
Prijs / kwaliteit star star star star_border star_border 3/5
Faciliteiten star star star_border star_border star_border 2/5
Leraar star star star star star_border 4/5

Patrick is een rustige, aardige man. Hij geeft goed les en beantwoordde alle vragen op een eenvoudige en goede manier. Zijn stem was bij de oefeningen soms wat moeilijk te verstaan omdat hij erg zacht sprak.

Lanza - 07/02/2016 - Voor Workshop Mindfulness

Voor expert Volksuniversiteit Amstelland (Amstelveen)


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!