This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Leren & Doen - Handig om te weten

Leren & Doen

Heb jij altijd al willen leren zingen of dansen? Of wil je bijvoorbeeld een muziekinstrument leren spelen? Dan is Skillseeker de oplossing voor jou. Via dit platform vul je snel en eenvoudig je aanvraag in en geef je aan in welke skill jij geïnteresseerd bent. Skillseeker regelt de rest, en brengt je in contact met de beste muziek-, zang- of dansleraren. De mogelijkheden zijn eindeloos, je kunt het zo gek niet bedenken en er is altijd wel iets nieuws dat je kan leren. Leer bijvoorbeeld fotograferen, Surinaams koken of leer een nieuwe taal. Of doe eens iets totaal anders, en leer Flamenco dansen, volg een Djembé cursus of doe een BBQ workshop. Bij elke skill die je leert heb je gegarandeerd plezier en verbreed je je horizon. Ben jij een echte Skillseeker en kan je niet wachten om iets nieuws te leren of te doen? Vul dan snel een aanvraagformulier in en kom erachter wat ons platform jou te bieden heeft.

Leren & Doen in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star_border star_border 3/5
Leraar star star star star star 5/5

Erg leuke leerzame Franse wijnproeverij. Theo de Waard neemt je op prettige, humoristische wijze mee langs de diverse wijnhuizen in de Loire in steden als Chinon, Jasniere en Anjou. Theo geeft goede voorbeelden waar je op moet letten bij het beoordelen van de helderheid/kleur, de geur en de smaak. Verrassend zijn de achtergrondverhalen bij de diverse druiven/wijnen/wijnhuizen. Interessant is het delen van ervaringen tussen mede proevers. De wijnen variëren van Eur 10,50 tot Eur 19,95 en er wordt zowel wit, rosé, als rood geschonken. De aanwezigen variëren van studenten en een grote groep tussen de 20 en 50 jaar.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Franse Zomerwijnen

Voor expert Volksuniversiteit Amsterdam


Alle star star star star star 5/5

Prettige, schone kleinschalige locatie. Medewerkers helpen je goed naar je lokaal. Lokalen zijn professioneel ingericht met goede tafels en stoelen, whiteboard en wifi. Met openbaar vervoer, fiets en auto goed te bereiken. Parkeren kan vrijwel direct om de hoek bij Parkeergarage Markenhoven.

Sander Groenendijk - 10/07/2015 - Voor Volksuniversiteit Amsterdam

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!