This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Gezond - Handig om te weten

Gezond

Wil jij fysiek en mentaal gezonder worden, maar weet je niet hoe je dit kan bereiken? Dan heeft Skillseeker de oplossing. Via Skillseeker kan je namelijk eenvoudig en snel beginnen met de leukste yoga- of pilateslessen, zodat je op een leuke manier werkt aan je kracht en balans. Maar ook als je beter in je vel wil zitten, tot rust wil komen of je mentale gezondheid wil verbeteren, kan je bijvoorbeeld kiezen voor mindfulness of energetische therapie. De stap naar een fysiek en mentaal gezonde levensstijl is best groot, en kost veel motivatie en soms ook kennis. Daarom bied Skillseeker een ruime keus aan lifecoaches en voedingsadviseurs, die jou op weg helpen om de juiste keuzes te maken en gezond te eten. Zo kan je samen werken aan een gezonder leven, zonder stress en mislukkingen. Ga jij de uitdaging aan en wil je je levensstijl voorgoed veranderen? Dat is een uitstekende, maar moeilijke beslissing en daarom maakt Skillseeker het zo makkelijk mogelijk voor je. Het enige dat je hoeft te doen is een aanvraagformulier invullen en je voorkeuren doorgeven, dan regelt Skillseeker de rest en brengt je in contact met de beste coaches, yogalessen of therapie. Benieuwd geworden wat Skillseeker voor jou kan betekenen? Vul dan snel een aanvraagformulier in en wordt voorgoed gezonder.

Gezond in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5

Peter is een geweldige fotograaf. Hij heeft op mijn werklocatie en in een ruimte, omgebouwd naar een studio foto’s van mij geschoten. Hij is creatief, staat open voor allerlei wensen, geduldig, en bovenal heel fijn en grappig in de samenwerking. Hij heeft meer dan zijn best gedaan om al mijn wensen ten aanzien van de foto’s in vervulling te laten gaan. En ik was een model met veel lastige wensen! Haha bedankt Peter. Veel succes verder!

Graciella - 11/12/2017 - Voor PJSfoto Freelance Fotografie


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star_border 4/5
Faciliteiten star star star star star_border 4/5
Leraar star star star star star 5/5

De training is een verrijking van mijn leven. Ik doe voor het 3e jaar mee bij Koen en kijk er elke keer weer naar uit. Het zijn momenten om volledig in contact te komen met mijzelf. En met de energie die mij voedt en in mij circuleert. Dat is altijd weer bijzonder. Mijn kijk op seksualiteit en seksuele energie is mede door de cursus veranderd.

Henk - 29/01/2016 - Voor Cursus Tao van de Man

Voor expert Move2Tao


Alle star star star star star_border 4/5
Prijs / kwaliteit star star star star star 5/5
Faciliteiten star star star star star_border 4/5
Leraar star star star star star_border 4/5

De cursus is voor mij een belangrijk rustpunt in mijn zeer drukke leven. Ik leer beter te voelen in mijn lichaam en wordt me bewust van energie. Door deze lessen realiseer ik me sterk de gekte van het dagelijkse leven.

Emiel - 29/01/2016 - Voor Cursus Tao van de Man

Voor expert Move2Tao

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!