This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Personal Trainer - Handig om te weten

Een personal trainer inhuren: handige informatie

Als je eenmaal je doelen hebt gesteld wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je personal trainer, maar toch is het handig om van tevoren een aantal dingen te weten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Hoe moeilijk en zwaar is het bijvoorbeeld om samen met een personal trainer te sporten? Voor de moeilijkheidsgraad is er goed nieuws: trainen met een personal trainer is namelijk nooit te moeilijk omdat de trainingen op jouw niveau afgesteld worden! Je trainer begeleid je met alle oefeningen, waardoor het zelfs makkelijker is dan in je eentje trainen. Voordat je met je training begint heb je een intakegesprek met je trainer, waarbij je je doelen bespreekt en een fitheidsmeting doet. Trainen met een personal trainer is dus nooit te moeilijk of te zwaar.

Daarnaast kun je je afvragen hoeveel trainingen je nodig hebt om je doel te behalen. Dit verschilt per persoon, en hangt af van je doel, je fitheid en de intensiteit van de training. Maar wat het doel ook is, je bereikt het gegarandeerd! Sommige personal trainers gaan een traject in van een minimaal aantal weken (bijvoorbeeld 12) waar de doelen op afgesteld worden. Je hebt voor personal training maar een paar dingen nodig: sportschoenen, kleding en motivatie. De locatie en attributen zoals gewichten worden door de personal trainer geregeld, hier hoef je dus niet zelf voor te zorgen. Aan goede sportschoenen ben je minimaal 100 euro kwijt, voor deze prijs heb je goede (hardloop)schoenen waar je wel een tijdje mee kan doen.

Een training duurt ongeveer een uur, en je kan er bij de meeste aanbieders zelf voor kiezen of je een of meerdere keren per week les wil hebben. Het is aan te raden om niet vaker dan drie keer per week te trainen, om blessures te voorkomen. Personal training doe je meestal samen met je trainer, maar bij sommige trainers is het ook mogelijk om in een kleine groep (ongeveer 5 personen) voor 20 tot 30 euro per uur te trainen. Dit is dus een stuk goedkoper dan individuele training, die meestal 45 tot 60 euro per uur kost. Het tarief wordt doorgaans per les, of per maand op basis van het aantal lessen per week berekend.

Er is bij de personal training geen leeftijdsgrens: kinderen, volwassenen en ouderen kunnen een personal trainer inhuren. Kinderen kunnen zo bijvoorbeeld van hun overgewicht afkomen, volwassenen kunnen hun spierkracht verbeteren en ouderen kunnen gebruikt maken van de fysiotherapie en het voedingsadvies. De training wordt dus volledig afgesteld op jouw wensen, waarbij er gefocust kan worden op conditie, spieropbouw of allebei!

Personal trainer

Wil jij graag afvallen, je conditie verbeteren of spieren kweken maar weet je niet goed hoe je dit aan moet pakken? Dan is een personal trainer de beste oplossing. Met behulp van een personal trainer zal je gericht aan de slag gaan met jouw doelen en zal je binnen kortere tijd betere resultaten gaan zien. Een personal trainer helpt je in de sportschool, buiten, thuis of waar dan ook om oefeningen en cardio te doen. Daarnaast motiveert de personal trainer je om door te gaan met je training zodat je niet de neiging hebt om te stoppen voordat je al je doelen hebt behaald. Iedereen weet namelijk hoe moeilijk het is om een dieet vol te houden, je levensstijl aan te passen of je ertoe te zetten om richting de sportschool te gaan. Met een personal trainer zal dit een stuk makkelijker worden, je wordt namelijk intensief begeleid en gemotiveerd om steeds weer een stapje verder te gaan. Daarnaast zorgt een personal trainer ervoor dat je oefeningen op de goede manier uitvoert, zodat je gericht aan je doelen kan werken zonder blessures op te lopen. Op deze manier zie je ook sneller resultaten, en dat motiveert je ook weer om door te gaan!

Bereik al je doelen

Een personal trainer kan je met allerlei doelen helpen: of je nu gewicht wil verliezen, fitter wil worden, juist op een gezonde manier wil aankomen of wil weten hoe je welke spieren het meest effectief traint. Dus welk doel je ook wil bereiken, een personal trainer kan je altijd helpen om het te behalen. Je trainer kan voedingsschema’s samenstellen, uitleg geven over de apparaten in de sportschool en je helpen om je doel voor ogen te houden. Je wordt dus aan alle kanten begeleid! Maar het belangrijkste is natuurlijk om in de toekomst je gewicht, levensstijl of conditie te behouden. Ook hier helpt een personal trainer je bij, zodat je ook als je je doel bereikt hebt handige voedingsschema’s en oefeningen bij de hand hebt om de rest van je leven lekker in je vel te zitten. Wil jij dit ook en krijg jij deze zomer nog het lichaam dat je altijd al wilde hebben? Wacht dan niet langer en kom in beweging. Vul een aanvraagformulier in en vind de beste personal trainer bij jou in de buurt.

Personal Trainer in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!