This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Kinderfotografie - Handig om te weten

Kinderfotograaf inhuren is heel makkelijk via Skillseeker

Wil je jouw kind of kinderen op een speciale en professionele manier laten fotograferen? Bij Skillseeker is een groot aantal zeer ervaren professionele kinderfotografen aangesloten met dekking door heel Nederland. Om ervoor te zorgen dat jij de juiste kinderfotograaf kunt inhuren, stellen we je bij de aanvraag een aantal gerichte vragen. Zoals hoever je bereid bent om te reizen? Waar de foto's voor bedoeld zijn? En wat jouw maximale budget is voor de fotoreportage? Op deze manier kunnen we de juiste professional aan jouw wensen matchen.

Tips voor de beste kinderfoto's

Het goed fotograferen van kinderen kan een flinke uitdaging zijn. Kinderfotografie is echt iets anders dan normale (volwassen) portretfotografie. Onderstaand een aantal tips voor het realiseren van de beste foto's. De ingehuurde fotograaf zal je hierbij uiteraard helpen.

De locatie van de fotoshoot. Je kunt ervoor kiezen om de foto's te laten nemen in een fotostudio. Zo heeft de fotograaf veel invloed op de exacte belichting van de foto's. Een andere optie is om de kinderfoto's te maken op (een door jou) geselecteerde locatie, dit kan een extra leuke sfeer aan de foto's geven. Kinderfotografie aan huis is de derde optie. Het voordeel hiervan is dat het kind dan wordt gefotografeerd in een vertrouwde omgeving.

Vaak is een kind opgewonden als er een fotoshoot plaatsvindt. Er is een voor het kind onbekende fotograaf en als de kinderfoto's op een locatie worden gemaakt is de omgeving ook onbekend. Het is daarom belangrijk om er zoveel mogelijk aan te doen om het kind op zijn of haar gemak te stellen. Daarom wordt duidelijk uitgelegd wat de fotograaf gaat doen, kan het kind even spelen met zijn of haar favoriete speeltje en kunnen bijvoorbeeld een aantal voorbeeldfoto's van de ouders gemaakt worden. Als jongere kinderen met speelgoed kunnen spelen vergeten ze de camera. En dan kunnen ze worden gefotografeerd als ze helemaal zichzelf zijn.

De concentratie spanne van een kind is kort. Een kind raakt tijdens een fotoshoot snel afgeleid. Daarom zijn de ouders een belangrijk element om tot goede foto's te komen. Zet bijvoorbeeld een gek stemmetje, trek een gekke bek of maak een grap waardoor het kind gaat lachen. Hierdoor krijg je echt leuke foto's. Een goede samenwerking tussen ouders en fotograaf zorgt voor het beste resultaat.

Vind de kinderfotograaf die bij jou past

Mooie foto's van je kind zijn onbetaalbaar. Daarom is het aan te raden een professionele fotograaf in te huren. Bij Skillseeker bepaal jij wat je wilt en wij zoeken daar de beste fotografen bij. Dus wacht niet langer en vul jouw aanvraag in.

Kinderfotografie in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!