This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Evenementfotografie - Handig om te weten

Vind gemakkelijk de beste fotograaf voor jouw evenement

Heb je binnenkort een evenement georganiseerd en wil je dat deze perfect wordt vastgelegd door een professionele fotograaf? Skillseeker helpt jou de beste evenementfotograaf te vinden die voldoet aan al jouw wensen. Voorbeelden van evenementen waarvoor vaak fotografen via Skillseeker worden gevonden zijn premieres, bedrijfsopeningen, feesten, concerten, beurzen of modeshows. We stellen jou in de online aanvraag een aantal gerichte vragen, hoe specifieker je deze vragen beantwoordt, hoe beter wij de beste fotograaf aan jou kunnen matchen. Skillseeker vindt de fotograaf die bij je past.

Evenementfotografie is een echt specialisme

Professionele foto's van een evenement geven je de mogelijkheid om het evenement te herbeleven, kunnen wegblijvers laten zien wat ze gemist hebben en kunnen marketingmateriaal vormen voor een volgend event. Evenementfotografie is een echt specialisme, bijgaand een aantal zaken waarop je moet letten bij het selecteren van een fotograaf.

Een goede fotograaf heeft een eigen visie en stijl voor zijn fotografie. Bespreek met de fotograaf welke stijl van fotograferen je zoekt voor het evenement en welke ideeen de professional zelf heeft. Voorbeelden vanuit zijn of haar portfolio kunnen een goed beeld geven van wat de fotograaf voor je kan betekenen.

Bereid de intake met de fotograaf goed voor. Wat zijn je doelstellingen van de fotoreportage? Welke momenten van het event wil je zeker in beeld hebben? Wil je dat de foto's een bepaalde emotie uitstralen? Dit zijn voorbeelden van vragen die de fotograaf een goed beeld kunnen geven van jouw verwachtingen. Daarbij kan hij goed aangeven welke ideeen hij of zij zelf heeft om jouw doelstellingen en verwachtingen te realiseren. Na de intake is het belangrijk dat je een 'goed gevoel' hebt bij de fotograaf.

Voor sommige klanten is prijs een belangrijke variabele bij de keuze voor een fotograaf. Uit onze ervaring blijkt echter dat als je te scherp op de prijs gaat zitten, dit ten koste kan gaan van de kwaliteit. Vergelijk aanbieders daarom niet alleen op prijs, maar kijk vooral ook naar de kwaliteit, ervaring en persoonlijke klik met de fotograaf.

De beste foto's van jouw evenement

Vertel ons wat je wensen zijn voor de professionele fotograaf van jouw evenement. Wij selecteren dan de aanbieders die daarbij passen en jij kunt de beste evenementfotograaf selecteren. Tien duizenden mensen per jaar vinden via Skillseeker de professional die bij hen past.

Evenementfotografie in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!