This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Kok aan huis - Handig om te weten

Vind een kok aan huis met Skillseeker

Een kok aan huis, wat houdt dat precies in? Er zijn altijd wel momenten wanneer je geen zin hebt om te koken. Misschien heb je een lange dag met familie achter de rug of misschien wil je gewoon lekker verwend worden. Om dit op een fancy manier te doen zonder dat je de deur uit hoeft te gaan is door een kok aan huis te nemen. Skillseeker verbindt je met een getalenteerde thuiskok die jou, je familie en je vrienden een heerlijk diner zal komen voorschotelen.

Verschillende redenen om een kok aan huis te nemen

Zoals je hierboven al hebt gelezen is een thuiskok de ideale oplossing als je geen zin hebt om te koken. Het leuke hieraan is dat je het luxe gevoel van uiteten gaan en de vertrouwde sfeer van thuis met elkaar combineert. Zo hoef je je dus niet helemaal op te doffen om de deur uit te gaan maar hoef je ook geen ‘simpel thuisbezorgd menuutje’ te bestellen. Skillseeker zorgt ervoor dat een professionele en ervaren kok bij je thuiskomt om zijn of haar kookkunsten met je te delen. Zo kun je natuurlijk van tevoren afstemmen wat je wilt eten en kun je het hele proces volgen in je eigen keuken. Een kok in eigen huis is een origineel idee en geeft een persoonlijke twist aan je diner. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig diner met je familie, helemaal culinair verzorgd, of een romantisch etentje voor twee, waarbij de kok jullie persoonlijk komt bedienen.

Als een kok bij je thuis komt koken, weet je dus zeker dat je een heerlijk diner voorgeschoteld krijgt, maar ook dat dit diner helemaal voor jou, je vrienden en familie persoonlijk gemaakt is. Je hoeft geen rekening te houden met anderen in het ‘restaurant’ en de kok dus ook niet. Zo krijgt jouw diner de volle aandacht en kun je er zeker van zijn dat je gerechten van hoge kwaliteit zullen zijn. Dit zal letterlijk en figuurlijk goed in de smaak vallen bij je vrienden en familie. Je kunt op deze manier trouwens ook met je thuiskok meekijken, daar steek je nog iets van op!

Skillseeker matcht je aan de meest geschikte thuiskok

Hoe je in contact komt met een kok voor thuis? Skillseeker beschikt over een groot netwerk van experts die staan te popelen om hun skills met je te delen. Zo kunnen wij jou in contact brengen met de kok die helemaal op jouw wensen aansluit. Om in contact te komen met een thuiskok hebben wij een aanvraagformulier opgesteld. Deze kun je vrijblijvend invullen zodat wij je aan de juiste persoon kunnen koppelen. Hoe specifieker jouw wensen bij ons bekend zijn, hoe beter wij je kunnen koppelen. Het aanvraagformulier vind je boven aan deze pagina. Kies ook voor Skillseeker als matchmaker voor je kok aan huis.

Kok aan huis in meer steden

Geselecteerde aanbieders

Meer...

Reviews


Alle star star star star star 5/5

Namens ons allemaal wil ik jou en je team heel hartelijk bedanken voor het geweldige diner dat jullie voor ons hebben verzorgd. Mede door jullie inbreng hebben we een heel geslaagd weekend gehad. Je kunt mijn ouders niet gelukkiger maken dan door alle kinderen, kleinkinderen en aanhang bij elkaar te brengen en een gezellige tijd met elkaar te laten hebben. Goed eten hoort daar ook bij. Door het diner op locatie te regelen is het veel intiemer. Daarnaast is het ook nog zo dat mijn moeder veel mist als er veel omgevingsgeluiden zijn (wat in een restaurant toch vaak het geval is). Het menu was een groot succes en de schalen zijn nog net niet uitgelikt. Je medewerkster Polly heeft alles perfect geregeld en ik weet zeker dat ze die waardering op de dag zelf ook wel heeft meegekregen. Dus al met al een groot succes, waarvoor nogmaals hartelijk dank.

Erik - 14/12/2017 - Voor Birgit Flüg, kok-aan-huis


Alle star star star star star 5/5

Hai Birgit, Ja daar zijn we weer, Wij hebben een fabelhaftig fijne huwelijksreis achter de rug, Dank je wel! Wij hebben nog erg veel fijne reacties gekregen over ons bruilofstfeest en ooh wat hebben ze ook genoten van het eten. Erg veel complimenten over gehad, dus bij deze stuur ik die nog door. Blij te horen dat jullie het ook prettig vonden om te doen :-)

Joan en Rob - 14/12/2017 - Voor Birgit Flüg, kok-aan-huis


Alle star star star star star 5/5

Dank voor jullie heerlijke kookkunsten en het zeer aangename smaakpalet en aanwezig zijn. Ook de salades en zo vielen in goede aarde bij ons allemaal. En het brood was top! Wat een verwennerij! En mij heeft dat heel veel tijd gescheeld, waardoor er meer tijd was voor de gasten. Alhoewel, het was een pittig maar ook gezellig familieweekend. Ik heb ze vrolijk uitgezwaaid zondagmiddag. Voorlopig even bijkomen. Nogmaals, wij vonden het heerlijk en julie moeten maar een restaurant openen in het Groningse. Hartelijke groet en tot de volgende ontmoeting!

de 'Molenaartjes' - 14/12/2017 - Voor Birgit Flüg, kok-aan-huis

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!