This website uses cookies Click to read the privacy beleid and the algemene voorwaarden

Akkoord

Hoe werkt Skillseeker?

1
Vertel ons welke skills je zoekt
Beantwoord een paar korte vragen en vertel ons wat je zoekt.
2
Ontvang en bekijk meerdere voorstellen
Ontvang binnen een paar dagen voorstellen van geselecteerde aanbieders.
3
Klaar om in te huren. Succes!
Vergelijk aanbieders op kwaliteit, prijs en profiel en maak de beste keuze.

Catering - Handig om te weten

Catering inhuren: praktische informatie

Er zijn ontzettend veel bedrijven en particulieren die aanbieden om de catering te verzorgen van jouw feest of speciale gelegenheid. Daardoor kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en dus is het handig om van tevoren wat informatie te krijgen. Voor welke gelegenheden kun je bijvoorbeeld een catering inhuren? In principe kan dit voor elke gelegenheid, en maakt het niet uit of dit een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest is. Er is voor elke gelegenheid dus wel een geschikt cateringbedrijf te vinden.

Natuurlijk wil je ook weten wat voor tarieven je mag verwachten voor een catering. Dit verschilt per aanbieder, groepsgrootte en het aantal uur dat je de catering nodig hebt. Hierdoor zijn de prijsverschillen zo groot dat deze uiteenlopen van 60 euro tot meer dan 1000 euro. Maak dus van tevoren altijd goede afspraken met je cateraar over de tarieven, zodat beide kanten weten wat je kan verwachten en je nooit voor een onaangename verassing komt te staan. De minimale groepsgrootte is bij iedere aanbieder anders, maar gemiddeld zal dit ongeveer 15 personen zijn. De maximale groepsgrootte is over het algemeen 150 tot 200 personen.

Als laatste is het handig om te weten of je de reiskosten van de cateraar apart moet vergoeden, of deze bij de prijs inbegrepen zitten of dat de cateraar deze kosten zelf voor zijn rekening neemt. Hoeveel de reiskosten precies zullen zijn hangt af van de locatie van de gelegenheid en de cateraar. Bij de meeste cateraars zitten de reiskosten niet bij de prijs inbegrepen, en zijn deze dus voor je eigen rekening. De reiskosten worden doorgaans per kilometer berekend.

Catering

Bruiloften, feesten of andere gelegenheden organiseren kan veel stress met zich meebrengen. Laat je de zorg uit handen nemen door een cateringbedrijf. Door een catering in te huren hoef je je geen zorgen te maken over de bereiding van het eten, het inkopen van de ingrediënten of het serveren van de maaltijden. Een cateringbedrijf inhuren is dus ideaal om een deel van de stress weg te nemen en onbezorgd van het feest te genieten. Want daar gaat het uiteindelijk om! Zowel jijzelf als de gasten zullen ontspannend kunnen genieten van het mooie moment en verrast worden door het lekkere eten. Er is heel veel keus bij de cateringbedrijven: zo kan je er helemaal zelf voor kiezen of je een gangendiner of buffet wilt, en of je het wil laten serveren aan de tafels of niet. Daarnaast kan een catering ook borrelhapjes, feestelijke drankjes en tussendoortjes als taart en gebakjes serveren. Bij de catering staan jij en je gasten centraal, en er zal alles aan gedaan worden om de catering precies aan te sluiten op jouw wensen.

Vind een catering die aansluit op jouw wensen

Een cateringbedrijf is dus de beste oplossing voor jouw bruiloft, feest of andere gelegenheid en zal eten serveren dat past bij de gebeurtenis. Je kan er zelf voor kiezen of je de catering voor een hele dag, dagdeel of een paar uur in wil huren. Dit is dus erg handig voor als je bijvoorbeeld alleen een diner wil laten verzorgen door de catering of juist alleen de borrelhapjes. Maar ook voor de hele dag zijn er cateringbedrijven beschikbaar. Dit is de beste oplossing voor als je echt even niks aan je hoofd wil hebben en de hele dag onbezorgd wil genieten van het eten, drinken en alle tussendoortjes. Een feest is namelijk niet compleet zonder lekker eten, maar met behulp van een cateringbedrijf zal het een feest worden om nooit meer te vergeten. Ben jij ook enthousiast geworden en wil je onbezorgd je feest organiseren? Of heb jij binnenkort een bruiloft of andere gelegenheid en wil je er op een relaxte manier een onvergetelijk feest van maken? Vul dan een aanvraagformulier in en vind snel en gemakkelijk het beste cateringbedrijf dat bij jouw gelegenheid past.

Catering in meer steden

Geselecteerde aanbieders

LaSanne

Boterdiep 69-1, 9712LK, Groningen

Ab's Cookery

Jeanne d'Arclaan 13, 1183AX, Amstelveen

Koken & Proeven

Molenweg 37d, 1766HM, Wieringerwaard

Kookstudio 't Kookhuysch

van Ryckevorselstraat 12, 5175AN, Loon op zand

De Kookklas

Dotterbloemstraat 75, 7531TB, Enschede

Esther's Cookery

Gerard Doustraat 46, 1072VT, Amsterdam

Meer...

  • Heel Nederland
  • Simpel en gratis
  • Telefonisch bereikbaar
  • Grootste aanbod
  • Veilig

Blijf op de hoogte van wat er bij jou in de buurt wordt aangeboden!